فارسی | English


 

به سایت هیأت پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید.            

   دوشنبه 7 خرداد 1397





دوره های آموزشی


برگزاری دوره‌ یک روزه کینزیوتیپ

هیأت پزشکی ورزشی استان تهران دوره آموزشی یک روزه کینزیوتیپ ویژه مربیان و ورزشکاران را برگزار می‌کند.


برگزاری دو دوره آموزشی در مردادماه 95

هیأت پزشکی ورزشی استان دو دوره آموزشی را در مردادماه 95 برگزار می‌کند.


برگزاری دوره‌ یک‌روزه کنزیوتیپ توسط هیات پزشکی ورزشی استان تهران

هیأت پزشکی ورزشی استان تهران دوره آموزشی کنزیوتیپ را در 5 خردادماه برگزار می‌کند.



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


ورزشکاران و روزه داری

تحقیقات نشان داده است، ورزشکارانی که در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند، در صورتی که مصرف انرژی کل مورد نیاز، حجم تمرینات، ترکیب بدنی و مدت و کیفیت خواب خود را حفظ کنند، کاهش عملکرد چندانی نخواهند داشت.


اهمیت و دستورالعمل فعالیت فیزیکی در مولتیپل اسکلروز (MS)

هدف از ورزش و فعالیت فیزیکی در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروز (MS)، بهبود استقامت هوازی، قدرت و استقامت عضلانی، انعطاف پذیری و جلوگیری از بیماری هایی مثل بیماری های قلبی عروقی و دیابت می باشد.



آمار بازديد


 

.


در مورد چربی ها بیشتر بدانیم

چربی های موجود در رژیم غذایی منبع تولید انرژی- تامین کننده اسیدهای چرب ضروری بدن- حامل یا لازم برای ساخت برخی از ویتامین ها (A-D-E-K ) و انواعی از چربی ها برای سلامت قلب مفید هستند. 25 درصد از میزان کالری روزانه می تواند با مصرف چربی های سالم به دست آید.
انواع چربی ها:
1. چربی غیراشباع:
• A چربی غیراشباع با یک باند مضاعف = چربی سالم
• B چربی غیراشباع با دو یا بیش از دو باند مضاعف = چربی سالم
2. چربی های اشباع= برای سلامت قلب ضرر دارند.
3. چربی ترانس = برای سلامت مضر هستند.
4. کلسترول
A چربی غیراشباع با یک باند مضاعف در روغن های گیاهی وجود دارد مثل روغن زیتون روغن آواکادو- روغن کانولا- روغن بادام زمینی
B چربی غیر اشباع با دو یا بیش از باند مضاعف در ماهی و دانه آفتابگردان و دانه ذرت و کتان و کنجه و سویا وجود دارد. اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی سالمون و ساردین- گردو و سویا و لوبیای سویا وکتان وجود دارد و انواع چربی های غیر اشباع با دو یا بیش از دو باند مضاعف می باشد مصرف هفته ای 2 بار ماهی بصورت غیر سرخ کرده توصیه می شد
چربی های اشباع: در منابع حیوانی مثل گوشت و لبنیات و همچنین در روغن نارگیل و کره کاکائو وجود دارد و باعث افزایش کلسترول LDL و بروز بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود. مصرف غذاهای پرچرب مثل سوسیس، کالباس و پیتزا همین عارضه را دارد.
چربی های ترانس: این نوع چربی ها در روند هیدروژناسیون روغن های مایع و تبدیل آنها به روغن جامد پدید می آید- روغن مارگارین هم دارای این اسید چرب مضر می باشد در خوراکی هایی مثل چیپس- ذرت بوداده و غذاهای سرخ شده مثل ماهی، سیب زمینی و مرغ سرخ شده این چربی مضر وجود دارد. بنابراین باید تا حد امکان از سرخ کردن غذاها خودداری کرد و یا از روغن های غیر اشباع مخصوص سرخ کردن با حرارت کم و زمان کوتاه استفاده کرد.
کلسترول: این چربی در ساختمان سلول های بدن و هورمون ها و نمک های صفراوی بکار می رود و در روغن های حیوانی و زرده تخم مرغ وجود دارد. بنابراین مصرف به مقدار لازم تخم مرغ برای سلامت بدن مفید است ( سه عدد زرده در هفته )
دکتر هما عابدی فر
نایب رئیس هیأت پزشکی ورزشی استان تهران

تاريخ  ارسال:سه شنبه 30 آبان 1391 - 14:05

کد:10036-1397





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات







نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.